Word youtoop...

...en help mee om de expositie te realiseren!

DSC06487
DSC06452
DSC06453
DSC06493

Word deel van onze community

We hebben een ambitieus doel: een expositie met 100 youtopia's van zo divers mogelijke nederlanders. Maar om dat doel te bereiken moet er heel wat gebeuren. Om youtopia te kunnen verbeelden, moesten onze vrijwilligers worden opgeleid in de interviewtechniek. Om de interviews uit te tekenen, moesten onze tekenaars de datavisualisatietoolkit onder de knie krijgen.

Nu zijn we in de volgende fase aangeland: om diverse Nederlanders te vinden, moet je er actief naar op zoek. Sinds kort hebben we 'scouts', mensen die in hun eigen netwerken actief op zoek gaan naar zo divers mogelijke Nederlanders om te laten interviewen door onze mede-youtopen. En daar kunnen we nog alle hulp bij gebruiken!

Daarnaast moeten we ook de expositie zelf optuigen. Daar moet nog van alles voor geregeld worden. Zoals bijvoorbeeld op zoek gaan naar een goede lokatie en financiering.

Spreekt een van deze taken je aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via hello [at] youtopialab.com.

Ontvang de youtopialab updates

Maximaal 1x per maand. Beloofd. We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend voor het versturen van onze nieuwsbrief en zullen je gegevens nooit met derden delen. Lees onze Privacyverklaring.