Reis mee naar de werelden in anderen

Het gesprek als doel én middel

Wat is er mooier dan luisteren naar iemand die eindelijk écht vrij mag spreken over zijn of haar diepste verlangens? En wat komt er bovendrijven? Verrast iemand jou of juist niet? Het youtopia gesprek boort het in mensen aanwezige verlangen aan, zonder te sturen. Het is diep respectvol en open. Maar tegelijkertijd doeltreffend. Want terwijl zij droomt bouwt je gesprekspartner letterlijk nieuwe neurale verbindingen. Over dat leven dat ze eigenlijk wil. En dat is precies wat we willen. De toekomst moet gaan leven in de verbeelding van mensen. Véél mensen. Maar om dit voor elkaar te krijgen, is massa nodig.

Zo doe je mee:

De kracht van youtopia zit in de eenvoud: met onze toolkit in de hand plan je een gesprek met iemand over zijn/haar youtopia. De toolkit bestaat uit een lijst met ca. 15 speelse open vragen, een droominstructie video en tips. Je kunt meteen aan de slag, het duurt ca. een half uur maar je kunt het zo lang maken als je wilt. En als je wilt, kun je je gesprek uploaden in onze leuke visuele survey. Dan krijgen we een beeld van waar Nederland van droomt.

**Binnenkort: een automatische ansichtkaart als je de survey invult**

naar de toolkit

volg de reis naar youtopia met onze nieuwsbrief

We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend voor het versturen van onze nieuwsbrief en zullen je gegevens nooit met derden delen. Lees onze Privacyverklaring.