Bezoek de online expositie

Van 21 tot 29 oktober stonden we met de resultaten van ons werk op de Dutch Design Week, maar nu staat het online!

Opening-4
IMG_20231022_130049
WhatsApp_Image_2023-10-28_at_15.55.00
Opening-12
Opening-17

Audiovisueel naslagwerk

Een online omgeving waar je op je gemak de foto’s van de expositie kunt bekijken, de expo informatie teksten kunt bestuderen, alle tekeningen in detail kunt bewonderen en af en toe kun zelfs een fragment van een interview kunt afspelen. Maar ook de audio opname van de verklarende en verdiepende verhalen die we hebben verteld op de openingsavond.

Kortom: een rijk audiovisueel naslagwerk. At your fingertips voor maar 3,-

Die opening moet je zeker ook terugluisteren! Want daarin deelt founder Anabella de vele lessen van het project en vertelt ze hoe de rode draad in al die tekeningen eruit ziet, Wetopia. Thijs Bouman gaat de diepte in rondom de resultaten van het onderzoek. Wat blijkt? Het doet echt wat met mensen, zo’n youtopia gesprek. Letterlijk transformatief. David Hamers tenslotte plaatst de doorgerekende toekomstscenario’s van het PBL naast ons werk. Wat zien we?

Super interessant, vonden de bezoekers van de opening, dus pak die strijkbout, zet je koptelefoon op en luisteren maar.

Ook - of zeker- voor degenen die daar in Eindhoven hebben rondgelopen, en je hebt afgevraagd of je dit nog ergens kon teruglezen.

koop je kaartje

Ontvang de youtopialab updates

Maximaal 1x per maand. Beloofd. We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend voor het versturen van onze nieuwsbrief en zullen je gegevens nooit met derden delen. Lees onze Privacyverklaring.