Toolkit

Backpakkend naar youtopia

Een backpacker regelt alles zelf. Bij youtopia betekent dit dat je het visualisatieproces zelf uitvoert en (eventueel) zelf je youtopia uittekent. Met onze toolkit bestaande uit 15 speelse open vragen, een droominstructievideo, gesprekskaarten en tips, kun je op reis in je eigen youtopia of in die van iemand anders. Je kunt meteen aan de slag, het duurt ca. een half uur maar je kunt het zo lang maken als je wilt en zo vaak doen als je wilt. Ideaal als kennismakingsspel bijvoorbeeld voor je woonproject of energiecooperatie, teambuilding of gewoon een leuke activiteit voor een regenachtige zondagmiddag.


Liever luxe op reis?

Kijk dan ook naar de All Inclusive reis, inclusief automatisch begeleid visualisatieproces en automatisch gegenereerde tekening of de VIP reis, met tekening op maat door een van onze tekenaars.

Lid van het reisburo worden?

De zorgvuldig ontworpen vragen van de toolkit halen boven wat je echt belangrijk vindt. Dénken we. Maar om dat vermoeden een solide basis te geven zijn we een samenwerking aan gegaan met onderzoeker Thijs Bouman van de Rijks Universiteit Groningen. Daarvoor gaan we een jaar lang het youtopiaproces monitoren.

**binnenkort meer**

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en doe mee aan het leukste onderzoek van Nederland!

neem contact op

Ontvang de youtopialab updates

Maximaal 1x per maand. Beloofd. We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend voor het versturen van onze nieuwsbrief en zullen je gegevens nooit met derden delen. Lees onze Privacyverklaring.