youtopia op maat

Maak kennis met de mogelijkheden van youtopialab


karineilandia-L
youtopiageboortekaart-print
20201216_132252-B
lets-GRO-foto-bob-de-vries-2
wetopia_westbeach
IMG-20200206-WA0007

youtopia, wetopia en meer


Illustraties, vanaf 299,- incl btw.

Youtopia als een bijzonder CO2 arm kado, een schilderij voor aan de muur of geboortekaart: het kan. Of laat je team "youtopiaficeren": een van onze klanten heeft het al als zijn standaard onboarding ritueel!

Wil je een VIP reis maar is je beurs krap? Betaal dan met je data!
Als je meedoet aan het leukste onderzoek van Nederland maak je kans op een youtopia op maat

Workshops

Een youtopia op maat is echter slechts het begin. Met ons netwerk aan facilitators en tekenaars kunnen we allerlei werkvormen voor je uitrollen. Leer elkaar op een heel andere manier kennen via de tekeningen en verhalen van youtopia tijdens een teamsessie. Of speel Kolonisten van Gaia: een workshop waarin je van youtopia naar wetopia gaat: hebben we als team wel een set gedeelde waarden? En welke zijn die?

Events

Voeg een droomtent toe aan je festival: laat mensen naar buiten lopen met een automatisch gegenereerde youtopia in de hand. Of zet er juist een paar tekenaars neer die mensen gedurende de dag een op maat gemaakte youtoipia aanbieden. Youtopia kan ook fungeren als luchtige opwarmer voor een serieus dagprogramma. Zet je ceo op de droom stoel en laat een van onze tekenaars hem/haar live interviewen en tekenen. Of bouw samen met je publiek een wetopia terwijl een van onze tekenaars live mee tekent op een groot scherm.

Vrijblijvend kennismaken

Ontvang de youtopialab updates

Maximaal 1x per maand. Beloofd. We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend voor het versturen van onze nieuwsbrief en zullen je gegevens nooit met derden delen. Lees onze Privacyverklaring.